Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
wishlist
cart icon cart icon
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

search icon search icon

Product was successfully added to your shopping cart.
b2b ATPC

Γνωρίστε την ATPC.gr!H ATPC COMPUTERS εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυµων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς µεταπωλητές. Αντιπροσωπεύει και διανέμει ευρεία γκάμα προϊόντων από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες hardware και software παγκοσμίως.

Η εταιρία εστιάζοντας στις ανάγκες της διανομής, προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει την συναρμολόγηση υπολογιστών, την διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής , μεγάλων εταιριών της παγκόσμιας αγοράς. Οι άριστα δομημένες λειτουργίες της ATPC COMPUTERS, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων, σε συνδυασμό με τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με πελάτες και προμηθευτές, σηματοδοτούν την αδιάκοπα δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά.

Oι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά , δημιουργώντας το δικό τους προφίλ μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς σήμερα μέλος της ομάδας B2B μας, αν θέλετε να συνεργαστούμε και να κερδίσετε τις καλύτερες τιμές αγοράς... κάντε εγγραφή με τα στοιχεία σας όπως αυτά ζητούντε παρακάτω. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ζητήστε να μιλήσετε με τον δικό σας πωλητή και ελάτε να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια και κερδοφόρα συνεργασία.


Κάντε εγγραφή με τα στοιχεία της επιχείρησής σας και μετά από έλεγχο, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σας για είσοδο και προβολή των τιμών χονδρικής μας.

Οδηγίες :

1) Όλα τα νομικά στοιχειά της επιχείρηση σας να συμπληρωθούν με «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» χαρακτήρες.
2) Η επωνυμία επιχείρησης προτείνεται να είναι ακριβώς όμοια με την δηλωμένη στην εφορία.
3) Προσοχή! το mail χρησιμοποιείται και ως USERNAME όποτε πρέπει να είναι πραγματικό και για να καταχωρηθεί σωστά.
4) Αλλαγές στα καταχωρηθέντα στοιχεία της εταιρείας δεν μπορείτε να κάνετε από την φόρμα, οι αλλαγές γίνονται μόνο τηλεφωνικώς.
5) Μέσα από το λογαριασμό σας μπορείτε να δηλώσετε δ/νση παραλαβής ή επιπλέον στοιχεία που πιθανόν να θέλετε.

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.