Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
wishlist
cart icon cart icon
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

search icon search icon

Product was successfully added to your shopping cart.

Αποστολές και Παραδόσεις


Για τη διακίνηση των προϊόντων η εταιρεία έχει επιλέξει μια ποικιλία τρόπων αλλά και μεταφορικών μέσων. Κριτήρια των επιλογών της με σειρά σπουδαιότητας αποτελούν η ασφάλεια μεταφοράς, το κόστος καθώς και η ταχύτητα. Επιδίωξη είναι η εξυπηρέτηση του 100% των παραγγελιών που θα προκύψουν, εντός 24 ωρών από την λήψη τους από το κέντρο διανομής, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.


1) Παράδοση στην Αθήνα

Η διανομή των εμπορευμάτων στους πελάτες της Αθήνας γίνεται με ιδιόκτητα ή μισθωμένα οχήματα.
Ώρες παράδοσης:  Ώρες καταστημάτων ή γραφείων (ανάλογα τον πελάτη).
Η ATPC Computers για ελάχιστη αξία παραγγελίας 120 € + ΦΠΑ επιβαρύνεται με το κόστος παράδοσης για την περιοχή της Αθήνας.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αποστολή των προϊόντων με courier της επιλογής του, μετά από συνεννόηση με τον πωλητή του. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.


2) Αποστολή και παράδοση στην επαρχία.

Για τη διανομή στην επαρχία χρησιμοποιούνται πρακτορεία. Η εταιρεία παραδίδει τα εμπορεύματα με ιδιόκτητα ή μισθωμένα φορτηγά της στα πρακτορεία, τα οποία στην συνέχεια αναλαμβάνουν την προώθησή τους στους πελάτες.Επιλογή πρακτορείου

Η επιλογή και μίσθωση των πρακτορείων γίνεται από τους πελάτες, οι οποίοι οφείλουν να το δηλώσουν γραπτά ή τηλεφωικά στην ATPC Computers, όπως επίσης και πιθανή αλλαγή της προτίμησής τους στο μέλλον.


Ευθύνη μεταφοράς

Η ATPC Computers έχει την ευθύνη για την μεταφορά των προϊόντων, από την Κεντρική της Αποθήκη μέχρι το Πρακτορείο.
Την ευθύνη τυχόν ζημιάς ή απώλειας προϊόντων από το Πρακτορείο μέχρι την παραλαβή από τον πελάτη έχει το ίδιο το Πρακτορείο. Ο πελάτης θα αναλάβει την εκτέλεση των απαραίτητων ενεργειών για την αποζημίωσή του από τον υπεύθυνο της ζημιάς ή απώλειας.


3) Παραλαβές από την Κεντρική Αποθήκη

Όσοι πελάτες το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα που έχουν ήδη παραγγείλει, από την κεντρική μας αποθήκη που βρίσκεται στην Αθήνα, στη διεύθυνση Κωνσταντίνου Καβάφη 30 Άγιος Ελευθέριος 11143.
Οι παραλαβές των παραγγελιών από την Κεντρική Αποθήκη γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 17:00, εκτός από τις επίσημες αργίες πάντα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 211 411 3211 ή 211 800 6656.


4) Δυνατότητα Τριγωνικής Πώλησης

Με τον όρο «τριγωνική πώληση» αναφερόμαστε στις περιπτώσεις πώλησης, στις οποίες η ATPC Computers παραδίδει τα προϊόντα για λογαριασμό του μεταπωλητή, στον χώρο του πελάτη.
Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων.

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.