Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
211 8006 656
wishlist
cart icon cart icon
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

search icon search icon

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι Εξόφλησης


Εξόφληση μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους:

1) Μετρητοίς με την παράδοση των προϊόντων (αφορά αποκλειστικά μεταφορές εντός Aθηνών που εξυπηρετούνται από ιδιόκτητα οχήματα)2) Με Αντικαταβολή σε περιπτώσεις εξυπηρέτησης με εταιρεία Courier (ισχύουν χρεώσεις της εκάστοτε εταιρείας)3) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (VISA, MasterCard και Maestro)

Για απευθείας χρέωση ολόκληρου ή μέρους (σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής με επιλογή δόσεων) του ποσού µέσω διαδικτυακών συστηµάτων πληρωµής. Οι συναλλαγές µε πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσω του παρόχου Επεξεργασίας ∆ιαδικτυακών Πληρωµών µε τον οποίο είναι συµβεβληµένη η Εταιρία. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα πραγµατοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Για τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικής κάρτας με τμηματική αποπληρωμή του τιμήματος (πληρωμή με δόσεις), παρέχεται η δυνατότητα επιλογής έως 6 άτοκων δόσεων.


Με απ΄ευθείας μεταφορά στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η εταιρεία

Δικαιούχος:   ΜΑΛΛΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ:   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN:   GR06011****
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   832/400****

ΤΡΑΠΕΖΑ:    ALPHA BANK
IBAN:   GR4401407910****
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   791-002101-****

ΤΡΑΠΕΖΑ:   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN:   GR2601720580005*****
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   5058-086500-***

ΤΡΑΠΕΖΑ:   EUROBANK
IBAN:   GR740260****
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   0026-0351-96-0200***


Στη συνέχεια θα πρέπει να µας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πωλητή της ATPC Computers με τον οποίο επικοινωνείτε καθημερινά προκειµένου να δροµολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας.


4) Έκπτωση μετρητοίς

Στο www.atpc.gr oι τιμές των προϊόντων, για τους αγοραστες που πληρώνουν μετρητά (κατάθεση, αντικαταβολή) περιλαμβάνουν επιπλέον έκπτωση. Oι αναγραφόµενες τιµές στις σελίδες προβολής των προϊόντων στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και τυχόν άλλες επιβαρύνσεις.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο Συνεργάτης θα λαμβάνει ανάλυση με:
α) την τιμή του προϊόντος
β) τον επιβαλλόμενο νόμιμο ΦΠΑ
γ) τον φόρο ανακύκλωσης ή τυχόν άλλες επιβαρύνσεις.


5) Αγορές με πίστωση και Όριο Υπολοίπου (πλαφόν)

Η δυνατότητα αγοράς με πίστωση, καθορίζεται από την τρέχουσα εμπορική πολιτική της ATPC Computers. Στην περίπτωση που δίδεται πίστωση, σε κάθε πελάτη τίθεται ανώτερο όριο (πλαφόν) υπολοίπου προς εξόφληση. Το ύψος του πλαφόν συμφωνείται με κάθε πελάτη και του ανακοινώνεται. Όταν το υπόλοιπο ξεπεράσει το συμφωνημένο όριο, τότε δεν είναι δυνατόν να εκτελεσθούν παραγγελίες, παρά μόνον μετά από τη εξόφληση μέρους του υπολοίπου, ώστε αυτό να μειωθεί κάτω του πλαφόν.
Στην περίπτωση αυτή είναι επίσης δυνατή η παραλαβή εμπορευμάτων, με καταβολή μετρητών για τις τρέχουσες παραγγελίες και μέχρι να μειωθεί το υπόλοιπο κάτω του ορίου του πλαφόν.

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.